nieuws over motorcross

KTM Finance bij JTX-Racing


STOP MET WACHTEN ! GAS EROP !

Nu motorrijden in plaats van wachten! Met een financiering van KTM Finance is dat mogelijk. Betalen doet u achteraf in makkelijke termijnbedragen per maand. Maar nu? Nu gaat u eerst een ritje maken met uw nieuwe motor.

DE BUDGETLENING BIJ UITSTEK

De voordelige en flexibele financieringsformule van KTM Finance laat u toe om heel eenvoudig een nieuwe motor aan te schaffen. Na de kleine maandelijkse terugbetalingen kunt u kiezen om uw motor te behouden of hem te vervangen door een gloednieuwe. Vraag ernaar bij JTX-Racing !

IS UW MOTOR BIJNA TERUGBETAALD? DAN HEBT U TWEE MOGELIJKHEDEN:

U ruilt uw motor in voor een splinternieuw exemplaar. U kunt daarna onderhandelen bij een garage om hem over te nemen tegen een terugkoopsom die overeenkomt met het laatste maandelijkse aflossingsbedrag.
U houdt uw motor liever? Geen probleem, dan stort u gewoon de laatste verhoogde maandaflossing.

UW VOORDELEN

Dankzij een kleine afbetaling kunt u kiezen voor een degelijk uitgeruste motor met meer opties.
U kunt uw motor telkens opnieuw vervangen door een recent model.
Met of zonder voorschot.

Ready to Race met KTM Finance

KTM FINANCE OOK VOOR UW PERSOONLIJKE LENING

Wanneer u naast uw motorfiets ook uw helm, uw rijkledij en andere accessoires wilt financieren, kan u een persoonlijke lening van KTM Finance aanvragen. Op die manier kan u alles met één plan financieren, wat veel voordeliger uitkomt. Met een persoonlijke lening weet u ook vooraf exact waar u aan toe bent door de vaste rente, de vooraf afgesproken looptijd en het vaste maandbedrag.

Voor meer informatie en mogelijkheden voor u, bel of mail naar JTX-Racing.

KTM_Finance_new_13.jpg

overzicht


menu