nieuws over motorcross

KTM 1290 Super Adventure 2015 aangekondigd!


Meer vermogen. Meer koppel. Meer luxe. Meer KTM!

Voor modeljaar 2015 zal KTM haar ADVENTURE assortiment uitbereiden met de nieuwe KTM 1290 SUPER ADVENTURE.

Zoals de naam al doet vermoeden, bouwt de 1290 voort op de huidige 1190 ADVENTURE. Het zal zich volgend jaar invoegen binnen het KTM Straat assortiment, maar de high-end machine zal een andere dimensie en keuze toevoegen voor degenen die het absolute toppunt van luxe sport en touring willen combineren in een motor.

De SUPER ADVENTURE beschikt over een grotere cilinderinhoud voor vermogen en koppel te verhogen. Een zeer grote brandstoftank waardoor je lang kunt rijden voordat er getankt moet worden. Perfect voor wanneer de reis lang is of zo verslavend dat de rijder gewoon niet van de motor af wil stappen.

Net als bij de 1190, zal de SUPER ADVENTURE de baanbrekende Motorcycle Stability Control (MSC)-systeem bevatten. Ontwikkeld in samenwerking met technische partner van KTM, BOSCH, het ABS en traction control systeem, zorgen aan de voorkant van de motorfiets voor extra veiligheid en hebben een bereik van selecteerbare voorinstellingen om uw rijplezier te optimaliseren. Daarnaast zal de nieuwe 1290 SUPER ADVENTURE met absoluut uniek elektronisch ondersteunde rij assistentie zijn uitgerust.

Meer details zullen worden aangekondigd wanneer de 1290 SUPER ADVENTURE officieel wordt gelanceerd op Intermot tentoonstelling in Keulen, Duitsland, op 30 september 2014.

KTM_1290_SUPER_ADVENTURE_MY2015_static.jpg

overzicht


menu