nieuws over motorcross

MAKE A WISH


Afgelopen weekend vond de 20e editie van de KTM Dag plaats op circuit ,,de Landsard’’ in Eindhoven. Dit was niet zomaar een 20e editie, dit was er één met een bijzonder hoogtepunt....


KTM Nederland werd enige tijd geleden benaderd door stichting Make A Wish, met het verhaal over Niek. Niek is 12 jaar oud en lijdt aan een ernstige ziekte. Zijn wens? Een KTM crossmotor! Zodat hij kan blijven crossen met zijn vriendjes. Of KTM Nederland iets kon betekenen in die wens….


Niek en zijn familie werden uitgenodigd voor de KTM Dag en dat heeft hij geweten! Overal mocht hij kijken en zelfs meehelpen met demonstraties in de KTM X-bow en met de KTM stuntrijder.
Aan het einde van de middag werd het publiek naar het podium opgeroepen. Midden in de menigte stond een motor klaar… een JTX Racing KTM 85 SX en een KTM kleding set werden speciaal door KTM fabrieksrijders Jeffrey Herlings en Davy Pootjes overhandigd aan Niek. Zijn wens ging in vervulling!


KTM Nederland en JTX Racing zijn erg blij dat zij hebben kunnen helpen bij deze wensvervulling. Wij wensen Niek heel veel crossplezier toe!

oogtepunt...

25845.jpg

overzicht


menu