nieuws over motorcross

Robin Holtmeulen blijft aan de leiding in het NK na derde plaats in Amersfoort


Robin Holtmeulen van het JTX Racing team is in het Nederlands Kampioenschap Nationalen Open van de MON in Amersfoort op het podium geeindigd. In de eerste manche kwam hij niet lekker in zijn ritme maar wist er toch een derde plaats uit te halen. In de tweede manche vocht hij zich vanaf een laatste plaats terug naar een derde positie en verzekerde zich hiermee ook in het dagklassement van een derde plaats.

Robin pakte in de eerste manche een goede start maar kon niet lekker in zijn ritme komen. Ondanks het feit dat hij kleine foutjes maakte, knokte hij door en wist hij er toch een nette derde plaats uit te halen.

In de tweede manche raakte Robin betrokken bij een valpartij bij de start. Vanaf een laatste plaats moest hij terug naar voren zien te komen. De ene na de andere rijder werd een plaats terugverwezen en uiteindelijk wist hij met nog een paar bochten te gaan de derde plaats nog voor zich op te eisen.

Met tweemaal een derde plaats in de manches eindigde Robin ook op een derde plaats in het dagklassement. In de tussenstand om het Nederlands Kampioenschap blijft hij aan de leiding staan.


robinholtmeulen.jpg

overzicht


menu