nieuws over motorcross

Max Engelen voorlopig uitgeschakeld


Na zijn ongelukkige valpartij in de tijdtraining van het Europees Kampioenschap MX2 in Matterley Basin, heeft Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport constant veel last van zijn rug. Ondanks dit wilde hij toch graag rijden in de vierde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Emmercompascuum en wist in de tijdtraining een hele snelle zesde tijd op de klokken te zetten.

Helaas moest na de training de beslissing worden genomen om het de rest van de dag voorgezien te houden. Hoewel er, zover zichtbaar niks gebroken of kapot is, moeten er wel enkele weken rust worden gehouden om de rugblessure goed te laten herstellen.

Omdat Max voor deze blessure ook al veel last ondervond van opgepompte armen wordt getracht om in deze rustperiode ook direct een operatie aan zijn armen te laten uitvoeren. Hierdoor zal hij wellicht iets langer uit de running zijn, maar vangt hij wel twee vliegen in één klap. Het is nog niet zeker of het gaat lukken om hem nog op korte termijn te helpen, maar mocht dat zo zijn dan houden we u hier ervan op de hoogte.

We wensen hem vanaf hier in ieder geval alvast beterschap met zijn rugblessure en hopen dat hij weer goed kan herstellen om aan het einde van het seizoen weer op de circuits te vinden te zijn en zich daarna goed voor te kunnen bereiden op volgend seizoen. Afbeelding-76.JPG

Afbeelding-76.JPG

overzicht


menu