nieuws over motorcross

Roberts Justs keert terug in de competitie met winst in het Lets Kampioenschap


Na een blessureperiode van tien weken heeft Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport team vandaag in eigen land zijn rentree gemaakt. Op het circuit van Censis wist Justs het dagklassement te winnen voor Karlis Sabulis en Thomas Sileika. ‘

Roberts liep bij een valpartij tijdens de Grand Prix van Frankrijk een zware hersenschudding op. Omdat hij last bleef houden van hoofdpijn moest hij lang wachten voordat hij de training weer kon hervatten. Gelukkig is hij nu op de weg terug en is hij hard aan het werk om zo snel mogelijk terug op zijn oude niveau te zijn.

Commentaar teammanager Martin van Genderen: ‘’Ik ben blij voor Roberts en zijn monteur (en broer Augusts die deze week hard hebben samengewerkt) dat hij weer op de weg terug is naar zijn oude niveau. Vandaag pakte de wedstrijd om het Lets kampioenschap in Censis goed uit. Na een week trainen in Letland en de benodigde paramedische zorg, en hulp van broer Augusts, zijn de eerste tekenen van het herstel zichtbaar. Morgen komen ze terug naar Nederland om het programma richting Assen te verder te zetten’’.

Aankomend weekend zal het HSF Logistics Motorsport team haar thuis Grand Prix rijden op het TT circuit van Assen. Naast Roberts zullen ook Brian Bogers en Calvin Vlaanderen hier alles in het werk stellen om zo goed mogelijke resultaten neer te zetten.

Daguitslag Lets Kampioenschap Censis:

1 Roberts Justs
2 Karlis Sabulis
3 Thomas Sileika
4 Karel Kutsar
5 Hardi Roosiorg


roberts_censis.JPG

overzicht


menu