nieuws over motorcross

HSF Logistics Motorsport team begint aan de voorbereiding op seizoen 2017


Het HSF Logistics Motorsport team is deze week aan de voorbereiding op seizoen 2017 begonnen. De trainingsschema’s voor de rijders zijn klaar en voor iedereen is alles duidelijk wat er in de winterperiode te doen staat om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen.

Na een jarenlange samenwerking zijn het HSF Logistics Motorsport team en motortrainer / coach John van den Berk uit elkander gegaan. John heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de weg van de rijders naar het niveau waarop ze nu zitten. Alle teamleden willen John dan ook enorm bedanken voor de fijne samenwerking.

Het HSF Logistics Motorsport team heeft voor seizoen 2017 twee trainers aangetrokken die de rijders begeleiden tijdens hun trainingen en op de wedstrijden. August Justs zal de rijders op rij-technisch gebied bij staan. August heeft dit jaar veel tijd met de rijders doorgebracht en het team is er dan ook blij mee dat ze ook in 2017 van de ervaring van de oud Grand Prix-rijder kunnen genieten.

Nick van Gemert zal de fysieke trainingen voor zijn rekening nemen. Nick was dit jaar verantwoordelijk voor de conditie van de rijders en heeft deze taak op een zeer professionele manier op zich genomen. Aan de conditie van de rijders heeft het dit jaar zeker niet gelegen en het team is er dan ook erg blij mee dat ze de samenwerking met Nick verder kunnen zetten.

‘’August en Nick zijn beiden ook op een serieuze manier met hun vak bezig. Beiden waren ook dit jaar al bij ons team betrokken en hebben echt een goede klik met de rijders. Alle rijders waren dit jaar scherp op de wedstrijden en ik denk dat dit mede te danken is geweest aan de stimulans en werkwijze die ook August en Nick ze hebben gegeven. “We gaan er voor om deze lijn in 2017 door te trekken”, aldus team manager Martin van Genderen.

Vlaanderen_DPA_7432_(C).jpg

overzicht


menu