nieuws over motorcross

Lars van Berkel voorlopig voor het HSF Logistics Motorsport team in het WK MX2


Lars van Berkel uit Veghel zal voorlopig de geblesseerde Calvin Vlaanderen en Davy Pootjes vervangen binnen het HSF Logistics Motorsport team. Het team wordt momenteel geplaagd door blessureleed met een duimblessure voor Calvin en een schouderblessure voor Davy. Omdat van Berkel contractvrij is, was de keuze snel gemaakt om hem in de komende Grand Prix wedstrijden in te zetten.

Van Berkel wist vorig jaar vijfde te worden in de Dutch Masters of Motocross MX2 en wist in de eerste manche van de Grand Prix MX2 in Assen sterk vierde te worden. De komst van de crosser uit Veghel naar het HSF Logistics Motorsport team biedt de crosser uit Veghel de mogelijk om een moeilijke seizoenstart om te zetten in goede resultaten.

Deze week zal benut worden om de motor naar Lars zijn wensen af te stellen en aankomend weekend zal hij voor het team al van start gaan in de Grand Prix van Duitsland. Naast van Berkel komt ook Brian Bogers hier aan de start en ook hij zal er alles aan doen om de stijgende lijn te pakken zodat hij weer kan strijden voor top vijf klasseringen!

Commentaar teammanager Joep Teunesen: ‘’Helaas hebben we momenteel te maken met twee geblesseerde rijders waardoor we besloten hebben om Lars van Berkel de mogelijkheid te bieden om voorlopig voor ons team te komen rijden. Lars is fit en kan gelijk voor ons de wedstrijden in. Ik twijfel er niet aan dat hij snel aan onze KTM machines gewend zal zijn en dat hij naar zijn mogelijkheden zal presteren. Het hele team wenst Calvin en Davy beterschap en we hopen dat ze er snel weer bij zullen zijn.’’

motor.JPG

overzicht


menu