sale van motorcrossartikelen

TLD7855-1.jpgTLD7850-1.jpg

Troy lee protectie vest verkrijgbaar!

Troy Lee's 7850 Armor Shirt met korte of lange mouwen is voor de agressieve rijder die kern bescherming en maximale flexibiliteit.

Todays top racers eisen lichter en minder beperkende bescherming dan ooit tevoren. Over de hele linie worden beschermende componenten steeds minder omvangrijk, meer anatomische en nog veel meer comfortabel. Aangezien de meeste van de hedendaagse top racers dragen Troy Lee protectie middelen . Een van de weinige vesten waar de ribben worden beschermd. De 7850 Upper Body Armor Shirt met korte mouwen biedt dezelfde ademende, comfortabele bewapening dat de knie-en elleboogbeschermers te bieden, maar voor je rug, ribben, ruggengraat en borst. geen plastic delen die u kunnen verwonden bij een valpartij.

De 7850 beweegt met je mee als geen ander beschermend jasje. Het is sterk gelede ontwerp verhoogt ook de luchtstroom in uw lichaam om u te helpen koel te houden. Volledig compatibel met de Leatt Brace en aanpasbaar met verwijderbare padding, zal Troy Lee's 7850 overhemd kunt u vrij en houdt u veilig en comfortabel op hetzelfde moment.

In de maten S / M / L / XL / XXL ook in de kinder maten S/ M / L
Prijs € 189,95.- cpl. zonder mouwen € 125,-

 

menu