professionele reparatie
van KTM crossmotoren
reparatie en onderhoud crossmotoren
onderhoud en reparatie
van alle merken crossmotoren
onderhoud en reparatie ktm motoren

onderhoud en reparatie van crossmotoren

onderhoud en reparatie van alle merken

Enduro hurenRegelmatig onderhoud is cruciaal voor goede resultaten. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van alle merken en typen cross- en enduromotoren. Onze moderne werkplaats en ervaren personeel zorgen ervoor dat iedere motor in topconditie blijft of wordt gebracht. Doordat wij een groot deel van de benodigde onderdelen op voorraad hebben, zijn wij in staat om reparaties op een snelle en deskundige wijze uit te voeren. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij het juiste adres om reparaties uit te voeren.

 

tuning van crossmotoren

Iedere rijder is uniek. Niet alleen in ervaring, gewicht en lengte, maar ook in de voorkeuren die ze hebben met betrekking tot het rijden. Wij zorgen voor een perfecte afstelling tussen motor en rijder. Plus wij zijn in staat om iedere motor te optimaliseren qua prestaties. Wilt u gebruik maken van bovenstaande diensten, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

tips van JTX Racing

Koel probleem

PROBLEEM: In de loop van tijd kan het zijn dat het pijpje ( alluminium) die in het frame zit en vast geschroefd zit in een connector door trillingen langs een scherpe rand in het frame door schuurt en dan gaat lekken daardoor.

OORZAAK: geen bescherming om allu pijp, dit komt omdat bij montage doormiddel van een nieuwe zuiger de waterslang niet geheel naar boven gedrukt zit en zodoende niet het rubber het pijpje beschermd.

OPLOSSING: draai slangeklem los en druk de slang naar boven toe zodat deze weer wordt beschermd.
Alu_tube_weared_out.jpg
menu